Om oss

Om Betong & Tre AS

Betong & Tre AS er Østfolds ledende betongentreprenør. Vi utfører oppdrag for utbyggere og totalentreprenører i både Østfold, Follo og Søndre Akershus.

Siden starten i 1997 har vi opplevd en solid vekst, og har i dag ca. 55 medarbeidere som omsetter for ca. 120 millioner kroner.

Betong & Tre AS er et selskap som eies og drives av fem partnere med tilknytning til nærmiljøet. Med solid lokal forankring og det at alle eierne jobber i selskapet, gjør det oss effektive og beslutningsdyktige. For våre kunder, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere gir dette trygghet gjennom nærhet til beslutningstakerne. I april 2023 fikk vi også en ny hovedaksjonær, AF Håndverk Østfold AS, som er en del av AF Gruppen.

Over 50 ansatte

Vi er over 50 dedikerte medarbeidere i Betong & Tre AS. Det er viktig for selskapet at vi har ansatte med ulik grad av erfaring og med ulik og unik kompetanse. Derfor jobber det både mennesker med lang erfaring og nyutdannede, inkludert mellom 2 til 5 lærlinger, i selskapet.

Som alle bransjer må man utvikle seg, og det legges det også til rette for hos Betong & Tre AS. Våre medarbeidere reiser på kurs og messer, slik at vi til enhver tid er oppdatert på bygningsforskrifter og nye trender og teknologier.

AAA kredittrating

Selskapet har sentral godkjenning for tiltaksklasse 3 og har kredittrating på AAA. Betong & Tre AS har som mål å være kundenes førstevalg innen betongarbeid.

Betong & Tre har base i Sarpsborg, og flyttet høsten 2020 inn i nye flotte lokaler på Skolemesterløkka på Borgenhaugen. Selskapet bygde og eier bygget selv, og tar gjerne imot besøk av potensielle kunder – kaffen er alltid varm og nytraktet!

Vi vet hvor viktig det er for kundene at vi er til å stole på. Derfor har vi opparbeidet en utstyrspark og infrastruktur som gir oss stor fleksibilitet, slik at vi kan utføre alle oppdrag med høy kvalitet, sikkert og effektivt.

Vi leverer avtalt kvalitet til avtalt tid og pris.
Vårt hovedfokus er fornøyde kunder og fornøyde ansatte.

Vi leverer avtalt kvalitet til avtalt tid og pris. Vårt hovedfokus er fornøyde kunder og fornøyde ansatte.